Billige Droner er Danmarks bedste drone webshop!

Med mere end 750 droner solgt i Danmark, er Billige-Droner.dk Danmarks hurtigst voksende.

Om Billige-Droner.dk

Hos Billige-Droner.dk er vi trætte af at en Drone skal koste en halv arm. Det vi i stedet har valgt at gøre, er at købe stort ind direkte hos producenten. Dette gør således, at du kan få en drone leveret lige til døren langt billigere end mange andre steder!

Billige droner

Droner er ikke så komplicerede, men der er et par vigtige ting, du bør overveje, når du er på udkig efter en billig drone. Der er også nogle vigtige regler, du skal følge, når du indtager luftrummet.

Lovkrav om drone

Du behøver ikke en licens til at drive en rekreativ drone, men der er alligevel regler, du skal følge. De vigtigste to: Aldrig flyve omkring eller over folk, og altid hold din drone i syne. Hav en komplet liste over sikkerhedsmæssige retningslinjer for modelfly, som du bør tjekke, før du tager ud. Der er også begrænsninger på, hvor du kan flyve: For eksempel inden for 5 kilometer af en lufthavn.

Læs mere om drone lovkrav her!

Drone styring

De fleste droner bruge en fjernbetjening med to joystick – lidt ligesom en Xbox eller PlayStation-controller. Én pind styrer hvad der kaldes holdningen hos dronen, herunder roll (vippe venstre og højre) og pitch (vippe op og ned). Den anden pind styrer gasspjæld og rotation af dronen. En god fjernbetjening skal passe godt i hånden, med pinde hvile komfortabelt under dine tommelfingre og giver en glat, lydhør føler, at gør det muligt at styre dronen ved berøring.

Nogle modeller springer fjernbetjeningen over, eller tilbyder det som en ekstra omkostning, og i stedet bruge en smartphone tilsluttet via Wifi og en app. Disse apps giver ofte en live video udsigt fra drones kamera. Men apps tillader ikke præcisionen af virkelige controllere: Det er lettere for tommelfingrene til at glide, muligvis forårsage et styrt.

Batterier

Meget få droner tilbyder mere end 10 til 20 minutter batteritid, de fleste droner gør i stedet det, at de gør det meget let at udskifte batteriet. Det mange vælger at gøre, er at købe flere batterier og så oplade dem i mens man flyver sin drone.

 

Drone med kamera

Ønsker du at vise dine luftfotos fra din drone? Et kamera, enten indbygget eller add-on, kan indfange de dramatiske perspektiver. De fleste budget modeller bruger hvad der svarer til en billig webcam, opfange lav opløsning video (normalt 640 x 480-pixel opløsning) til et internt hukommelseskort til senere visning.

Mere avancerede modeller tilbyder high-definition video capture eller evnen til at tilslutte en HD-action-kamera, såsom et GoPro. Nogle droner tilbyder også first-person view (FPV), sender en pilot’s-eye udsigt fra drone sig til en telefon eller tablet. Nogle modeller tilbyder video beskyttelsesbriller til den ultimative pilot-sæde flyvende oplevelse.

Hvis du mangler reservedele til din FPV drone, så tag et kig på fpv drone

Hurtig levering

Vores leveringstid er på 1-2 hverdage efter du får din ordrebekræftelse.

Vi leverer med PostDK/GLS

Hvad end der passer dig bedst :)

Fantastiske Droner

Alle vores droner bliver testet inden de bliver pakket ned og sendt afsted. Dette betyder, at risikoen for at få en defekt er minimal!

Kun 0,5% af alle vores kunder returnere deres drone.

Det kan man kalde effektivt!

Formidabel kundeservice

Vi går langt for vores kunder. Hvis der er noget du er utilfreds med, så kontakter du os bare, så ser vi på det!